Publicerad: 2009-07-26

  • Tipsa en vĂ€n
  • Skriv ut artikeln

Andreas Haddad klar för Qviding

FOTBOLL

Andreas Haddad är tillbaka i elitfotboll, men tyvärr inte i Assyriska. Han har idag skrivit på för ett och halvt år med seriekonkurrenten Qviding.

Spelaren med det stora hjÀrtat Àr alltsÄ tillbaka i eliten Àntligen. Efter stora skadeproblem har Andreas Haddad fÄtt klartecken för spel igen. Men det blir inte i Assyriska. IstÀllet blir det Göteborgslaget Qviding som fÄr nytta av hans tjÀnster.

Haddad har trÀnat med Assyriska under en period, och dessutom fÄtt tillgÄng till gym och Rehabteam. NÀr han Àntligen Àr redo för comeback, vÀljer Assyriska att tacka nej. Enligt uppgift beror det pÄ att Assyriska har för mÄnga anfallare i truppen och vÀljer i nulÀget att satsa all kraft pÄ dem.

Haddad sÀger att han Àr vÀldigt glad över att fÄ spela fotboll igen, Àven om han egentligen hade hoppats att det skulle vara i Assyriskas tröja. Med andra ord en spelare med hjÀrta för sitt lag och sitt folk. Han sÀger dock att det inte finns nÄgra "hard feelings" med klubben. DÀrför finns det en klausul i Haddads kontrakt som sÀger att om Assyriska skulle gÄ upp till Allsvenskan och de skulle vara intresserade, skulle det inte finnas nÄgra hinder för en sÄdan övergÄng.

Assyriska gÄr nu miste om en spelare som har spelat etthundrasex matcher för Assyriska och gjort hela fyrtiosju mÄl. Ett inte sÄ oÀvet facit för en spelare som dessutom alltid har varit en god affÀr ekonomiskt för klubben, dÀr Assyriska sÄlde Haddad men sedan Äterkom utan övergÄngssumma. Men framför allt mister man en spelare som har Assyriska varmt om hjÀrtat.

Redaktionen Äterkommer med en lÀngre intervju och önskar Andreas Haddad lycka till i sitt nya lag.

 

Victor Esa
Redaktionen