Publicerad: 2010-07-07

  • Tipsa en vĂ€n
  • Skriv ut artikeln

Andreas Haddad gör comeback i AFF

FOTBOLL

Hujada.com kunde redan för två veckor sedan berätta att anfallaren Andreas Haddad var på väg till Assyriska FF. Fotbollsföreningen har nu bekräftat att Haddad är tillbaka i laget.  

Senast Andreas Haddad stod pÄ fotbollsplanen tillsammans med AFF och det vankades match var han klÀdd i Qvidings vinröda matchtröja. Det var förra Äret och matchen slutade oavgjort. Andreas Haddad gjorde Qvidings mÄl och mÄnga pÄ ÄskÄdarplats i SödertÀlje höll andan nÀr han var ytterst nÀra att göra ytterliggare ett.

NÄgot tvivel om att Haddad alltid haft ett stort hjÀrta för klubben har det ÀndÄ inte varit frÄgan om. Medan han var kontraktslös trÀnade han tillsammans med A-laget som han ocksÄ följt frÄn lÀktarplats. Trots en kort men succéfylld visit i Oman nu senast dÀr han spelade i landets högsta liga sÄ Àr han glad över comebacken i AFF.

– Assyriska kĂ€nns hemma för mig och jag kĂ€nner mig alltid lika vĂ€lkommen. Jag Ă€r jĂ€tteglad över att vara tillbaka i klubben i mitt hjĂ€rta och jag skall göra allt för att hjĂ€lpa laget. Jag vill sĂ€rskilt göra Eddie och Yacob stolta över oss spelare, sĂ€ger Andreas Haddad till assyriska.se.

Borta bra, men hemma bÀst, sÀger det gamla ordsprÄket. Hujada.com önskar Andreas Haddad lycka till och mÄnga snygga mÄl i sin nygamla klubb.

Benny Hana
Redaktionen