Publicerad: 2010-09-02

  • Tipsa en vĂ€n
  • Skriv ut artikeln
Assyriska har haft det tufft pÄ bortaplan denna sÀsong. Bilden Àr frÄn matchen mot VÀsby, en av lagets tvÄ vinster pÄ bortaplan. Foto: Kinora Cacan

Assyriska föll mot Ängelholm

FOTBOLL

Med två raka segrar i ryggen såg det bra ut inför hängmatchen mot Ängelholm. Bortaspelet har dock spökat under hela säsongen och AFF föll till slut med 2-1 och ligger därmed kvar på en femteplats i fotbollens superetta.

Matchen började bra för AFF. Andreas Haddad, en av Superettans hetaste anfallare, sÄg till att sÀtt bollen i mÄl redan i den 14:e matchminuten och med det ge SödertÀljelaget ledningen. DÀrigenom upprÀtthÄller han ocksÄ sitt fina mÄlsnitt denna sÀsong i klubben med ett mÄl per match.

Sen gick det vĂ€rre. Ängelholms löpvilja och starka mittfĂ€lt avgjorde matchen till hemmalagets fördel. Kvitteringen kom i mitten av den första halvleken och sen kunde Ängelholms Sebastian Andersson i andra halvlek hĂ„lla sig framme vid ett rensningsförsök och avgöra matchen.

Assyriska missade tyvĂ€rr chansen att tĂ€ta luckan till de översta lagen i tabellen utan det blev istĂ€llet Ängelholm som sĂ„llade sig till lagen som Ă€r med i racet om de allsvenska platserna. För AFF vĂ€ntar Ljungskile pĂ„ bortaplan den 12:e, sen Ă€r det derbydags pĂ„ valdagen.


Benny Hana
Redaktionen

 

Skriv en kommentar


Villkor
  1. Vi lÀser alla inlÀgg innan de publiceras. Det kan dÀrför ta ett tag innan din kommentar syns.
  2. Vi förbehÄller oss rÀtten att stryka hela inlÀgg utan att meddela den som skrivit inlÀgget.
  3. Vanliga debattregler gÀller: KrÀnk eller förtala inte. Vi publicerar heller inte inlÀgg som kan tolkas som ryktesspridning, uppvigling eller som bryter mot svensk lagstiftning.
  4. NÀr du skriver fÄr du gÀrna kritisera, argumentera, utveckla och tillföra ny kunskap i Àmnet. Sakliga och vÀlformulerade kommentarer Àr vad vi vill ha. Allt annat raderas utan förvarning.
  5. HujÄdÄ Àr mÄn om att behÄlla en positiv anda. Bara för att ett inlÀgg följer svensk lagstiftning innebÀr det inte att det publiceras hÀr. För att vara sÀker pÄ att inlÀgget publiceras bör det vara skrivet med sunt förnuft, en god ton och med respekt för lÀsare, redaktion och Àmnet som diskuteras.
  6. Redaktionens medarbetare kommer inte att svara pÄ frÄgor om varför enskilt inlÀgg inte kommit med. Om inlÀgg inte har kommit med sÄ beror det pÄ att inlÀgget inte följer dessa regler.
  7. Kommentatorsfunktionen drivs i enlighet med Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (SFS 1998:112). Anser du att nÄgon kommentar bryter mot vÄra regler eller Àr anstötlig pÄ annat sÀtt, kontakta oss pÄ redaktionen@hujada.com
  8. Ansvaret för publicerade inlÀgg har ansvarig utgivare.

Klicka pÄ den symbol som förknippas med kÀrlek (spam-skydd).
mediabevakning

Prenumerera pÄ Assyriska Riksförbundets Nyhetsbrev

* indicates required