Publicerad: 2010-09-02

  • Tipsa en vn
  • Skriv ut artikeln
Assyriska har haft det tufft på bortaplan denna säsong. Bilden är från matchen mot Väsby, en av lagets två vinster på bortaplan. Foto: Kinora Cacan

Assyriska föll mot Ängelholm

FOTBOLL

Med två raka segrar i ryggen såg det bra ut inför hängmatchen mot Ängelholm. Bortaspelet har dock spökat under hela säsongen och AFF föll till slut med 2-1 och ligger därmed kvar på en femteplats i fotbollens superetta.

Matchen började bra för AFF. Andreas Haddad, en av Superettans hetaste anfallare, såg till att sätt bollen i mål redan i den 14:e matchminuten och med det ge Södertäljelaget ledningen. Därigenom upprätthåller han också sitt fina målsnitt denna säsong i klubben med ett mål per match.

Sen gick det värre. Ängelholms löpvilja och starka mittfält avgjorde matchen till hemmalagets fördel. Kvitteringen kom i mitten av den första halvleken och sen kunde Ängelholms Sebastian Andersson i andra halvlek hålla sig framme vid ett rensningsförsök och avgöra matchen.

Assyriska missade tyvärr chansen att täta luckan till de översta lagen i tabellen utan det blev istället Ängelholm som sållade sig till lagen som är med i racet om de allsvenska platserna. För AFF väntar Ljungskile på bortaplan den 12:e, sen är det derbydags på valdagen.


Benny Hana
Redaktionen

 

Skriv en kommentar


Villkor
  1. Vi lser alla inlgg innan de publiceras. Det kan drfr ta ett tag innan din kommentar syns.
  2. Vi frbehller oss rtten att stryka hela inlgg utan att meddela den som skrivit inlgget.
  3. Vanliga debattregler gller: Krnk eller frtala inte. Vi publicerar heller inte inlgg som kan tolkas som ryktesspridning, uppvigling eller som bryter mot svensk lagstiftning.
  4. Nr du skriver fr du grna kritisera, argumentera, utveckla och tillfra ny kunskap i mnet. Sakliga och vlformulerade kommentarer r vad vi vill ha. Allt annat raderas utan frvarning.
  5. Hujd r mn om att behlla en positiv anda. Bara fr att ett inlgg fljer svensk lagstiftning innebr det inte att det publiceras hr. Fr att vara sker p att inlgget publiceras br det vara skrivet med sunt frnuft, en god ton och med respekt fr lsare, redaktion och mnet som diskuteras.
  6. Redaktionens medarbetare kommer inte att svara p frgor om varfr enskilt inlgg inte kommit med. Om inlgg inte har kommit med s beror det p att inlgget inte fljer dessa regler.
  7. Kommentatorsfunktionen drivs i enlighet med Lagen om ansvar fr elektroniska anslagstavlor (SFS 1998:112). Anser du att ngon kommentar bryter mot vra regler eller r ansttlig p annat stt, kontakta oss p redaktionen@hujada.com
  8. Ansvaret fr publicerade inlgg har ansvarig utgivare.

Klicka på den symbol som förknippas med kärlek (spam-skydd).