Publicerad: 2010-09-02

  • Tipsa en vän
  • Skriv ut artikeln
Assyriska har haft det tufft pÄ bortaplan denna sÀsong. Bilden Àr frÄn matchen mot VÀsby, en av lagets tvÄ vinster pÄ bortaplan. Foto: Kinora Cacan

Assyriska föll mot Ängelholm

FOTBOLL

Med två raka segrar i ryggen såg det bra ut inför hängmatchen mot Ängelholm. Bortaspelet har dock spökat under hela säsongen och AFF föll till slut med 2-1 och ligger därmed kvar på en femteplats i fotbollens superetta.

Matchen började bra för AFF. Andreas Haddad, en av Superettans hetaste anfallare, sÄg till att sÀtt bollen i mÄl redan i den 14:e matchminuten och med det ge SödertÀljelaget ledningen. DÀrigenom upprÀtthÄller han ocksÄ sitt fina mÄlsnitt denna sÀsong i klubben med ett mÄl per match.

Sen gick det vĂ€rre. Ängelholms löpvilja och starka mittfĂ€lt avgjorde matchen till hemmalagets fördel. Kvitteringen kom i mitten av den första halvleken och sen kunde Ängelholms Sebastian Andersson i andra halvlek hĂ„lla sig framme vid ett rensningsförsök och avgöra matchen.

Assyriska missade tyvĂ€rr chansen att tĂ€ta luckan till de översta lagen i tabellen utan det blev istĂ€llet Ängelholm som sĂ„llade sig till lagen som Ă€r med i racet om de allsvenska platserna. För AFF vĂ€ntar Ljungskile pĂ„ bortaplan den 12:e, sen Ă€r det derbydags pĂ„ valdagen.


Benny Hana
Redaktionen

 

Skriv en kommentar


Villkor
  1. Vi läser alla inlägg innan de publiceras. Det kan därför ta ett tag innan din kommentar syns.
  2. Vi förbehćller oss rätten att stryka hela inlägg utan att meddela den som skrivit inlägget.
  3. Vanliga debattregler gäller: Kränk eller förtala inte. Vi publicerar heller inte inlägg som kan tolkas som ryktesspridning, uppvigling eller som bryter mot svensk lagstiftning.
  4. När du skriver fćr du gärna kritisera, argumentera, utveckla och tillföra ny kunskap i ämnet. Sakliga och välformulerade kommentarer är vad vi vill ha. Allt annat raderas utan förvarning.
  5. Hujćdć är mćn om att behćlla en positiv anda. Bara för att ett inlägg följer svensk lagstiftning innebär det inte att det publiceras här. För att vara säker pć att inlägget publiceras bör det vara skrivet med sunt förnuft, en god ton och med respekt för läsare, redaktion och ämnet som diskuteras.
  6. Redaktionens medarbetare kommer inte att svara pć frćgor om varför enskilt inlägg inte kommit med. Om inlägg inte har kommit med sć beror det pć att inlägget inte följer dessa regler.
  7. Kommentatorsfunktionen drivs i enlighet med Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (SFS 1998:112). Anser du att nćgon kommentar bryter mot vćra regler eller är anstötlig pć annat sätt, kontakta oss pć redaktionen@hujada.com
  8. Ansvaret för publicerade inlägg har ansvarig utgivare.

Klicka pÄ den symbol som förknippas med kÀrlek (spam-skydd).
mediabevakning

Prenumerera pÄ Assyriska Riksförbundets Nyhetsbrev

* indicates required