Publicerad: 2014-06-10

  • Tipsa en vän
  • Skriv ut artikeln

Debuterar med ungdomsroman

BÖCKER Journalisten och fotbollsfantasten Nemrud Kurt Haninke debuterar med ungdomsromanen "Blatten annorlunda" som har release i Assyriska föreningen i Södertälje.

Nemrud Kurt Haninke som har bland annat skrivit för Hujådå och som numera arbetar på Aftonbladet romandebuterar i dagarna. 

"Blatten annorlunda" som hans bok heter handlar om en tonårspojke i förorten som spås en lysande framtid i fotbollsvärlden - men som lider av lätt autism. Han bär på rädslan att motståndarna, skolkamraterna och alla andra i hans omgivning ska få reda på att han har ett handikapp, och att det kan hämma såväl hans popularitet som hans fotbollsdröm. Han är inte själv assyrier, men en av hans två närmsta vänner är det. 

Boken är utgiven på eget förlag och släpps officiellt den 14 juni då intresserade kommer att ha möjlighet att träffa författaren och köpa boken. 

Datum: lördagen den 14 juni kl 15:00
Plats: Assyriska föreningen i Södertälje (lilla lokalen 1 tr upp).
Det bjuds på kaffe och tilltugg. 
 
Boken finns även att beställa från assyriskabutiken.se.
 
 
 

Redaktionen

 

läsarna kommenterar...

Nineveh 140611 - 23:10

Grattis Nemrud Kurt Haninke till Journalistexamen och utgivningen av boken. Bra kämpat. Lycka till i framtiden.

Augin Kurt Haninke 140611 - 15:44

Du har rätt George, det är synd att det krockar med andra aktiviteter. Men vi var tvungna att lansera boken så fort som den lämnar tryckpressarna. Sedan är det semestertider och då måste lanseringen vänta till hösten. Det blir för sent. Men du får ett signerat ex ändå så fort som möjligt.

George Baryawno 140611 - 09:43

Gratulerar Namrut för boken. Jag skulle personligen vilja komma till releasen men tid och datumet för detta är tyvärr felvald. Samma dag och tid har ungdomsstyrelserna för Assyrien Kulturcenter och Assyriska Kulturföreningen i Botkyrka anordnat Vattenkrigsturnering i Slagsta Strand och med efterföljande familjedag. (se affischen till höger) Det är synd att man inte uppmärksammar andra aktiviteter när man planerar ett nytt. Lycka till!

Afram 140611 - 08:09

Bra jobbat!

Friend 140610 - 17:58

Grattis till din journalistexamen också, Nemrud!

Josef Aho 140610 - 15:26

Tihe Nemrud